Navigace

Výběr jazyka

  • Česky
  • English
  • Deutsch

Obsah

INFORMACE O NAŠÍ JÍDELNĚ

 



 
 

20. 2. - 24. 2. 2017

Jídelníček i s alergeny naleznete na www.e-jidelnicek.cz

DEN

SVAČINA

OBĚD

 

PONDĚLÍ

 

Vícezrnný rohlík, šlehaná lučina s bylinkami, zelenina.

Kulajda s vejcem.

Cizrna na paprice, dušená rýže.

 

ÚTERÝ

 

Chia chléb, vajíčková pomazánka, zelenina.

Vývar s rýží a hráškem.

Staročeská lepenice, uzená rolovaná plec.

STŘEDA

 

Houska, rybičková pomazánka s tvarohem, zelenina.

Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky.

Svíčková na smetaně, kynuté houskové knedlíky.
ČTVRTEK

Rohlík, šlehaný tvaroh s koprem, zelenina.

Fazolová bílá polévka.

Přírodní rybí file v zeleninové omáčce, vařené brambory v páře.

PÁTEK

 

Ředitelské volno Ředitelské volno

Jídelníček sestavuje Michaela Semerádová.

Změna jídelníčku vyhrazena!