Navigace

Výběr jazyka

  • Česky
  • English
  • Deutsch

Obsah

INFORMACE O NAŠÍ JÍDELNĚ

 

20. 3. - 24. 3. 2017

Jídelníček i s alergeny naleznete na www.e-jidelnicek.cz

DEN

SVAČINA

OBĚD

 

PONDĚLÍ

 

Houska, šlehaná lučina s cibulkou, jablíčko.

 

Zeleninová polévka s jáhlami.

Čočkový eintopf, tmavý chléb, cereální tyčinka s č. řepou a rybízem.

 

ÚTERÝ

 

 

Hruškové pyré, ovoce.

 

Krkonošská zelňačka.

Krůtí ragú s kari rýží, ovoce.

STŘEDA

 

Vícezrnný rohlík , špenátová pomazánka, ovoce.

 

Rybí polévka s hrachem.

Králík na česneku, chlupaté knedlíky, listový špenát.

 

ČTVRTEK

Chia chléb, pomazánka z tofu, zelenina.

Pohanková polévka se zeleninou

Treska v sýrovém obalu, bramborovo-mrkvová kaše, ovoce.

PÁTEK

Rohlík, pomazánka "ROZHUDA", ovoce.

 

Drůbeží vývar s písmenky.

Hovězí kostky na houbách, dušená rýže.

 

Jídelníček sestavuje Michaela Semerádová.

Změna jídelníčku vyhrazena!